Sekretesspolicy

Hos oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och att du vet varför vi behöver vissa uppgifter om dig, samt hur vi hanterar dessa.

Personuppgifter
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med PUL (personuppgiftslagen) som bl a innebär att vi inte lämnar ut dina personuppgifter eller köpvanor till 3:e part. Läs mer om PUL här.

När du handlar på Supersize.se och blir kund hos oss så ber vi om vissa personuppgifter. Namn och adress för att kunna skicka dina varor hem till dig. Telefon och email för att kunna skicka leveransinformation om din leverans. Personnummer behövs enbart vid fakturaköp för att kontrollera att du är den du säger att du är, och dessa sparas aldrig hos oss utan hos Klarna som sköter fakturaköpen. Mer info om Klarna hittar du här.

Nyhetsbrev
När du registrerar dig som kund hos oss så får du välja om du vill ha vårt nyhetsbrev eller inte. Vi gör utskick ca en gång i månaden för att uppdatera våra kunder om pågående kampanjer, tips och trix för att få bättre bilder, branschnyheter mm. Du kan närsomhelst avregistrera dig från nyhetsbrevet direkt när du får det eller maila oss på info@supersize.se.

Cookies
I enlighet med lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft 25 juli 2003, måste varje webbplats som använder cookies informera om detta. På Supersize.se använder vi dessa för att göra webbplatsen bättre för dig som användare samt för att kunna möjliggöra flera funktioner som gör det lättare för dig som kund att handla hos oss.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att ge dig som besökare tillgång till många funktioner. Informationen i cookien är också möjlig att använda för att följa ditt surfande.

Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på din dator, cookien har då ett utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du som användare senast besökte den aktuella webbplatsen. När utgångsdatumet passerats raderas cookien när du återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av cookies kallas sessionscookies och saknar utgångsdatum. Under tiden du är inne och surfar på en sida, lagras den här cookien temporärt i din dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk du har valt. Sessionscookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Källa: Post & Telestyrelsen